Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tonijn met tomaten tapenade

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

1 stuk tonijnfilet
2 tomaten
2 ansjovisfilets
1 theel. kappertjes
8 zwarte olijven zonder pit
15 g pijnboompitten
6 blaadjes basilicum

Bereiden

Oven voorverwarmen op 200 Gr.C.

Tomaten wassen, in vieren verdelen en zaadjes verwijderen.
Ansjovis, kappertjes, olijven en tomaten fijn snijden.

Steak in 6 gelijke stukken snijden.
Vis op twee ovenvaste borden leggen
Op ieder stukje tonijn een hoopje tapenade leggen.

Borden in de oven zetten en in ca. 5-6 minuten gaar laten worden.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Ananas gevuld met rijstsalade (uit Sri Lanka)
Gebakken ‘reuze‘ garnalen
Aardappelsalade met zalm
Salade met gegrilde haloumi
Paddestoelen met gedroogd fruit (salade)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes